Több ötlet is felmerült

3 órája

Emléket állítana Békéscsaba Suhajda Szilárd számára

Zajlanak az egyeztetések, hogy miként tudnának a kiváló hegymászó, Suhajda Szilárd számára emléket állítani Békéscsabán – mondta Szarvas Péter polgármester a minap sajtótájékoztatón. A városvezető korábban emléktábla elhelyezését kezdeményezte, most arról beszélt, hogy más is szóba jöhet.

Licska Balázs

Szarvas Péter polgármester emlékeztetett, több mint egy évvel ezelőtt mindenkit megrázott, hogy a kiváló sportoló eltűnt a világ legmagasabb csúcsán, Mount Everesten csúcskísérlete közben. Felvetődött, hogy miként tudnának Suhajda Szilárd számára emléket állítani. 

emléktábla, Suhajda Szilárd, Békéscsaba
Szarvas Péter polgármester elmondta, az emléktábla mellett más ötletek is felmerültek, hogy miként lehetne megemlékezni Suhajda Szilárdról. Fotó: Facebook/Suhajda Szilárd oldala

Csak a családdal egyetértésben lehet Suhajda Szilárdnak emléket állítani

Hangsúlyozta, hogy ebben csak a családdal egyetértésben lehet döntést hozni, és más ötletek is felmerültek az emléktábla mellett. Mint fogalmazott, készül majd előterjesztés az ügyben, amely a városi közgyűlés elé kerül.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában