Egészségügy

2 órája

Szünetel a traumatológiai szakrendelés Orosházán

Előreláthatólag október 4-ig szünetel az Orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet traumatológiai szakrendelése.

Csete Ilona

Betegség miatt szünetel a traumatológiai szakrendelés, az azonnali traumatológiai beavatkozást igénylő eseteket az orosházi kórház Sürgősségi Betegellátó Osztálya fogadja. A sürgős, azonnali ellátást nem igénylő, vagy kontrollvizsgálatra érkező, korábban már kezelt betegeket a Békés Vármegyei Központi Kórház (BMKK) gyulai- és békéscsabai traumatológiai szakrendelésén látják el – adta hírül oldalán az egészségügyi intézet.

szakrendelés, traumatológia, orosházi kórház
Betegség miatt szünetel a szakrendelés. Fotó: Orosházi kórház Facebook oldala

A várakozások elkerülése érdekében javasolt az előzetes időpontfoglalás. Az orosházi kórházban, a megadott időszakban már előjegyzéssel  rendelkező betegeket telefonon kiértesítik.

A területileg illetékes kórházak a betegek lakóhelye szerinti felosztásban

BMKK dr. Réthy Pál Tagkórház Békéscsaba: Békéssámson, Békésszentandrás, Csanádapáca, Csorvás, Gerendás, Gádoros, Kardoskút, Nagyszénás, Orosháza, Pusztaföldvár, Szarvas
BMKK Pándy Kálmán Tagkórház Gyula: Tótkomlós, Kaszaper, Battonya, Magyarbánhegyes, Mezőhegyes, Mezőkovácsháza, Nagybánhegyes, Végegyháza, Medgyesbodzás.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában