Nagy Csaba az alpolgármester

4 órája

Megtartotta alakuló ülését a lőkösházi képviselő-testület

Negyedik alkalommal kezdte meg polgármesterként a munkát Szűcsné Gergely Györgyi. A testület csütörtöki, alakuló ülésén a polgármester elmondta, mindig is a csapatban végzett munka sikerében hitt, ezért is indult minden alkalommal csapatban. Az ülésen alpolgármesternek Nagy Csabát választották.

Nyemcsok László

A lőkösházi testület alakuló ülésének döntései között szerepelt, hogy a korábbi bizottsági szerkezetet megtartva a pénzügyi,-, ügyrendi-, gazdasági bizottság elnöke Mohácsi László lett. Tagok: Borzán Jánosné, Vásárhelyi László. Külső tagok: Tóth Mihály Jánosné és Kacz Zoltán.

alakuló ülés
Alakuló ülést tartottak, a képen a lőkösházi képviselő-testület tagjai, a bizottságok képviselői   Forrás: Szűcsné Gergely Györgyi/Facebook

Bizottsági tagokról is döntöttek az alakuló ülésen

A szociális, ifjúságpolitikai és oktatási bizottság elnökének Balogh Istvánnét választották. Tagok: Borzán Jánosné és Körtvélyesi Lajos. Külső tagok: Bozó Mihályné Méhesi Éva, Kora Róbertné. A képviselő-testület az önkormányzat mezőgazdasági munkáiért felelős tanácsnokot választott Vásárhelyi László személyében.

Az ülésen elhangzott, Szűcsné Gergely Györgyi 2010-ben 53,84 százalékos szavazati aránnyal lett polgármester. A mostani ciklust, településvezető munkát – immáron negyedik alkalommal – 71,28 százalékos felhatalmazással kezdhette meg. A polgármester kitért arra, az elmúlt 14 évben a testületi döntéseik három szavazás kivételével egybehangzóak voltak. A négy alkalomból kétszer négy-négy, kétszer pedig mind a hat jelölttársa lett települési képviselő. Ahogy Szűcsné Gergely György fogalmazott, ezzel az erős felhatalmazással folytatják a korábban megkezdett munkát.

A polgármester köszönetet mondott a helyi Bíborvég Népművészeti Egyesületnek a csodaszép szertartásterítőért, amit a falunapra, a település 75. születésnapja tiszteletére készítettek el Lőkösháza számára. Szűcsné Gergely György hangsúlyozta, méltó, és egyben megható éke volt a csütörtöki, ünnepi testületi ülésnek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában