Nyugdíjas találkozó

3 órája

Battonyára várták Antali Zoltánt és a nyugdíjas csoportokat

Fantasztikus hangulatú, telt házas programot szerveztek Battonyán, a művelődési házban a hétvégén, a nyugdíjasok találkozóján. A Battonyai Harangvirág Nyugdíjas Klub minden évben, októberben meghívja azokat a környékbeli nyugdíjas közösségeket, akikkel élő kapcsolatuk van. Szombaton megtelt a battonyai művelődési központ nagyterme, háromszázan szórakoztak. És nagy ovációval köszöntötték a meglepetésvendéget, Antali Zoltán táncpedagógust.

Csete Ilona

A Battonyai Harangvirág Nyugdíjas Klub elnöke, Halász Istvánné elmesélte hírportálunknak, mekkora sikerként értékelik a szombati rendezvényüket.

Antali Zoltánt, Battonya, nyugdíjas találkozó
Antali Zoltán Battonyán, egykori tanítványaival. Fotó: Facebook

– Ilyen aktivitást régen tapasztaltunk. Közösségünknek majd 100 tagja van, de a nyugdíjasainkat elkísérték barátok, hozzátartozók is, így megduplázódott az est battonyai résztvevőinek a száma. És 100 körüli létszámmal érkezett hozzánk 13 nyugdíjas klub a környék településeiről. Egy korábbi, dombegyházi nyugdíjas összejövetelen találkoztunk egykori tánctanárunkkal, az orosházi Antali Zoltánnal, akit meghívtunk erre a programunkra. Elfogadta az invitálásunkat, hozott magával régi fotókat és együtt nosztalgiáztunk, hiszen volt miről, több évtizeden át táncoktatója volt a battonyai fiataloknak. Öröm volt látni, hogy mi örömöt szereztünk neki, de számunkra is boldogság volt, hogy elfogadta a meghívásunkat. Megtáncoltattuk, keringőzött velünk – sorolta a szombat este történéseit a főszervező.

Köszöntötte az est résztvevőit Mákos Árpád polgármester, verssel érkezett Lénárt Anna, az Életet az éveknek Békés Megyei Nyugdíjas Egyesületek Szövetsége elnöke, Zalai Józsefné is méltatta a battonyai közösség munkáját, majd a helyiek műsorral készültek.

Vacsorás, zenés esttel éjfélkor ért véget a nyugdíjasok szombati programja.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában