Békéscsaba

2 órája

A Fidesz-KDNP a Hajrá Békéscsabával közös városvezetést tervez

A következő öt évben is közösen vezeti Békéscsabát a kormánypárti frakció és a Hajrá Békéscsaba-frakció. Erről beszélt a békéscsabai városi közgyűlés hétfői alakuló ülését követő sajtótájékoztatón a Fidesz-KDNP-frakció nevében Bálint József alpolgármester és Opauszki Zoltán tanácsnok, valamint a Fidesz békéscsabai elnöke, Szegedi Balázs.

Licska Balázs

Szegedi Balázs elmondta, elkötelezettek egy jobb Békéscsaba megteremtése iránt, és hiszik, hogy ehhez a békéscsabai városi közgyűlésben erős Fidesz-KDNP-frakcióra van szükség. A Hajrá Békéscsaba-frakcióval való együttműködés révén biztosított a politikai stabilitás, és a koalíció lehetőséget nyújt arra, hogy Békéscsaba fejlődése, illetve, hogy a békéscsabaiak érdekét szem előtt tartó munka folyhasson a békéscsabai városi közgyűlésben.

Fidesz-KDNP, Hajrá Békéscsaba, frakció, közgyűlés, Békéscsaba
A Fidesz-KDNP-frakció képviseletében Bálint József alpolgármester, Szegedi Balázs, a Fidesz békéscsabai elnöke 
és Opauszki Zoltán tanácsnok a békéscsabai városi közgyűlés alakuló ülését követő sajtótájékoztatón. Fotó: Licska Balázs

Jó együttműködést alakított ki a Fidesz-KDNP-frakció és a Hajrá Békéscsaba-frakció

Opauszki Zoltán tanácsnok frakcióvezetőként azt mondta: az elmúlt öt évben jó együttműködés alakult ki a Fidesz-KDNP-frakció és a Hajrá Békéscsaba-frakció között. A következő öt évre is közös városvezetést terveznek, ami értékelvű, stabil és kiszámítható működést biztosíthat. Fontosnak ítélik, hogy Békéscsaba a jövőben is nyugodt, békés, a kor kihívásaira választ adó város legyen, és hogy töretlen legyen a település fejlődése. 

Több területet visz Bálint József alpolgármester

Bálint József alpolgármester köszönetet mondott Herczeg Tamás országgyűlési képviselőnek és Szarvas Péter polgármesternek, hogy támogatták az alpolgármesterré jelölését és választását. Sorolta, hogy az egészségügy, a szociális ügyek, az érdekegyeztetés, a turizmus, az egyházi és nemzetiségi ügyek, valamint három önkormányzati cég felügyelete tartoznak majd hozzá, egész Békéscsabáért kíván dolgozni, szolgálva a Fidesz-KDNP közösségét is.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában