Tetszetős kézírás

3 órája

Magyarbánhegyesen versengtek a legszebben írók

Megrendezte az Esély Pedagógiai Központ Magyarbánhegyesi Tagintézmény a VI. Farkas Zsuzsi szépírás versenyt. Heteken keresztül kitartó gyakorlás, türelem és elszántság előzte meg a már hagyományos megmérettetést.

Csete Ilona

Sok, egyre tetszetősebb kézírással készültek a gyerekek az idei magyarbánhegyesi VI. Farkas Zsuzsi szépírás versenyre, ahová 135 tanuló érkezett Békés és Csongrád-Csanád vármegye 17 iskolájából. 
A megmérettetésen sok diák már több éve visszajáró, rutinos versenyzőként volt jelen, de több tanulónak most adatott meg a lehetőség, hogy a 45 perc alatt történő szépirodalmi szöveg igényes másolásával elismerést szerezhessen – számoltak be az iskola közösségi oldalán

Cél a versenyen, hogy sikerélményhez jussanak a diákok. Fotó: Facebook


A verseny kiemelt célja a sikerélményhez juttatás, így minden tanuló felkészültségéért elismerő oklevélben részesülhetett, sőt, a legszebben írók 14 kategóriában még könyvjutalmat is kaptak.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában