Sajtótájékoztató

2 órája

Patrióták: nem politizálni érkeztünk a városvezetésbe

Nem politizálni érkeztek a városvezetésbe, hanem tenni Békéscsabáért – emelték ki a Patrióta Békéscsaba Egyesület városházán tartott keddi, a békéscsabai városi közgyűlés hétfői alakuló ülését követő sajtótájékoztatóján.

Licska Balázs

Bodóczi István önkormányzati képviselő, a Patrióta Békéscsaba Egyesület elnöke és frakcióvezetője elmondta: négy önkormányzati képviselővel vannak jelen a grémiumban, a 17 tagú békéscsabai városi közgyűlés negyedét adják. Határozott elképzeléseik vannak a várossal kapcsolatban, szeretnék a csabaiakhoz közelebb vinni az önkormányzatot. 

Patrióta Békéscsaba Egyesület, városi közgyűlés, sajtótájékoztató
Tatár Gergő, az egyesület alelnöke, Csuvarszki Róbert önkormányzati képviselő, Bodóczi István önkormányzati képviselő, az egyesület elnöke, frakcióvezetője, Hricsovinyi Tamás önkormányzati képviselő és Dinya Gábor önkormányzati képviselő a Patrióta Békéscsaba Egyesület sajtótájékoztatóján. Fotó: Licska Balázs

Bejelentette: a Patrióta Békéscsaba Egyesület önkormányzati képviselői az első havi tiszteletdíjukból felajánlottak 500 ezer forintot, ezzel több mint 1 millió forintra kiegészítve egy korábbi jótékonysági akciójuk során befolyt összeget. A pénzt a békéscsabai kórház gyermekosztálya számára juttatják el, hogy a szakemberek valósítsák meg az elképzeléseiket.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában