Világnap

2 órája

Vendégül látták az időseket Sarkadon

Az idősek világnapja alkalmából, a közelmúltban egy nagyszabású rendezvényen köszöntötték Sarkadon az idősek érdekeit képviselő civil szervezetek tagjait. Az eseményen köszöntőt mondott dr. Mokán István polgármester.

Licska Balázs

Az Éden Camp rendezvénycsarnokába hívta a sarkadi városvezetés a sarkadi nyugdíjasok és mozgáskorlátozottak érdekképviseletét ellátó civil szervezetek, valamint a Cukorbetegek Sarkadi Egyesületének tagságát – írták Sarkad Facebook-oldalán.

Sarkad, idősek
Az idősek világnapja alkalmából tartottak ünnepséget Sarkadon
Forrás: Sarkad város Facebook-oldal

Beszédében dr. Mokán István polgármester felhívta a figyelmet, hogy nemcsak az idősek világnapján, hanem az év minden napján oda kell figyelni az idősekre, szeretettel kell fordulni feléjük, meg kell fogni a kezüket, és mindig kell, hogy legyen egy kedves szavunk hozzájuk. Mindennap meg kell találni az alkalmat arra, hogy megköszönjük nekik azt a jót, szeretetet, törődést és bölcsességet, amit tőlük kaptunk, valamint ki kell fejeznünk azt, hogy számíthatnak ránk, hogy fontosak nekünk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában