Egy alpolgármester, három tanácsnok

2 órája

Megalakult Sarkadkeresztúron a képviselő-testület

Megalakult Bakucz Péter polgármester vezetésével a minap Sarkadkeresztúr képviselő-testülete. Az ülésen egy alpolgármesterről és három tanácsnok személyéről és két bizottság felállításáról döntöttek.

Licska Balázs

A június 9-ei önkormányzati választás eredményeként Bakucz Péter polgármester mellett önkormányzati képviselőként Szekeres István, Törő Tibor, Nagyné Bondár Anikó, Kaszainé Bontó Mónika, Diósi Károlyné Mihucz Irén és Orodán Istvánné került be a testületbe.

Sarkadkeresztúr, képviselő-testület
Megtartotta alakuló ülését a minap Sarkadkeresztúron a helyi képviselő-testület. Fotó: Keresztúriak Sarkadkeresztúrért Facebook-oldal

Bakucz Péter polgármester a Keresztúriak Sarkadkeresztúrért Facebook-oldalon azt írta, hogy a szervezeti és működési szabályzatnak megfelelően, a javaslatára egy társadalmi megbízatású alpolgármestert választottak, Kaszainé Bontó Mónika kapott bizalmat.

Ugyancsak a javaslatára három tanácsnokról döntöttek: Nagyné Bondár Anikó a sportért és szabadidőért, Szekeres István a településfejlesztésért, Törő Tibor a településügyért felel.

Két bizottság állt fel: a humán és szociális bizottság elnöke Orodán Istvánné, az ügyrendi és pénzügyi bizottság elnöke Diósi Károlyné Mihucz Irén lett.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában