Idősek köszöntése

2 órája

Szűréseken vehettek részt, majd együtt ünnepeltek a kovácsházi idős lakosok

Mezőkovácsháza önkormányzata az idősek világnapja alkalmából köszöntötte a város szépkorú lakóit a Kalocsa Róza Művelődési Központban. A program részeként egészségügyi szűréseken is részt vehettek az érdeklődők a Mezőkovácsházi Egészségfejlesztési Iroda jóvoltából.

Csete Ilona

Cs Tóth Imre bácsi résztvevője volt a városi ünnepségnek

Forrás: Facebook

Albertus László önkormányzati képviselő köszöntőjében tiszteletét fejezte ki a szépkorúak iránt. Immár hagyomány, hogy a város 3 legidősebb női és 3 férfi lakosát köszöntik. Ez sem maradt el 2024-ben. Cs. Tóth Imre nyugalmazott pedagógus részt vett az ünnepségen, a többieket (Sipos Dezsőné, Kotulák Istvánné, Laczi Jánosné, Laczi János, Tóth Péter) otthonukban kereste fel másnap a polgármester Farkas Norbert, valamint Zalai Csaba és Dudaszeg Krisztián képviselő.

A kovácsházi időseket ezután a Békéscsabai Jókai Színház két színművésze, Liszi Melinda és Nagy Róbert szórakoztatta Táncdalfesztivál című műsorával. A program megvendégeléssel ért véget.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában