Tapasztalt testület

6 órája

Megalakult az új városvezetés Kondoroson

Kondoros új képviselő-testülete kedden megtartotta ünnepi alakuló ülését, ahol a június 9-ei, helyhatósági választás eredményeként mandátumot szerzett önkormányzati képviselők letettük esküjüket.

Nyemcsok László

Kondoros új testülete, a bizottsági tagok, tisztségviselők az alakuló ülésen

Forrás: Ribárszki Péter/Facebook

A következő ötéves önkormányzati ciklusban Ribárszki Péter polgármester, Boldis Zsolt, Kozsuch Kornél, Miléné Kalhammer Éva, Sonkoly Mihály, Tuska Tibor és Vári Ferenc képviselők dolgoznak a településért. Az alakuló ülésen Kozsuch Kornélt ismét alpolgármesternek választották. Az önkormányzat bizottságokat is megalakították, megválasztották az elnököket és a tagokat.

Ribárszki Péter kiemelte, az esküt tett önkormányzati tisztségviselőkkel közösen, továbbra is a kondorosiakért és Kondoros város fejlődéséért, fejlesztéséért dolgoznak felelősséggel, elkötelezetten.

Az ülésen részt vett Herczeg Tamás, a térség országgyűlési képviselője is. Kiemelte, bár a testület ebben a formában kedden kezdte meg a közös munkát, a kondorosi honatyák grémiuma a legtapasztaltabb a választókerületben. Ketten is a hetedik ciklusukat kezdik képviselőként, és mindössze egy új tag van az előző testülethez képest.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában