Választás után

4 órája

Helycsere Újkígyós élén, megalakult az új testület

Helycsere a város élén – számolt be az eseményről Herczeg Tamás országgyűlési képviselő a közösségi oldalán.

Vincze Attila

Mint ahogy a képviselő Facebook-oldalán írta, ritka helyzet, amikor két településvezető is elmondhatja, hogy „előttem az utódom”. Megjegyezte, ez az érdekes szituáció állt elő Újkígyóson, ahol megtartotta ünnepi alakuló ülését az új testület. Herczeg Tamás kiemelte, az előző ciklus alpolgármestere, Oláh Timót immár polgármesterként vezette le az ülést, amelyen alpolgármesternek választották azt a Botyánszki Pált, aki az elmúlt öt évben a város élén állt. Rámutatott, hogy a képviselők között öt új személy van, de a rutin és tapasztalat is jelen lesz az új közgyűlésben, hiszen Tömösi Károly már a nyolcadik képviselői ciklusát kezdte meg.

Újkígyós, képviselő-testület
Megtartotta alakuló ülését az újkígyósi képviselő-testület. Fotó: Herczeg Tamás Facebook-oldala

A politikus kitért arra is, hogy az alakuló ülés megható pillanata volt, amikor az új testület köszöntötte az elmúlt időszakban kiemelkedő eredményeket elért utánpótlás korú újkígyósi kick-boxosokat.

Herczeg Tamás az új polgármesternek, Oláh Timótnak, az alpolgármester Botyánszki Pálnak, valamint a képviselőknek, Korcsog Lászlónak, Lesó Isvánnak, Lukoviczkiné Rozsnyai Ildikónak, Marottyi Csabának, Réti Lászlónénak, Tömösi Károlynak és Zsótérné Skoperda Katalinnak azt kívánta, sikerüljön megvalósítaniuk a következő öt évben mindazokat a terveket, amelyeket a város fejlődése érdekében megfogalmaztak.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában