Elindult a munka

1 órája

Megalakult a képviselő-testület és a nemzetiségi önkormányzat is Zsadányban

Megtartotta alakuló ülését a napokban Zsadány képviselő-testülete – írták az önkormányzat Facebook-oldalán. Dudás Árpád polgármester, valamint az önkormányzati képviselők is esküt tettek. Az alakuló ülésen két alpolgármestert választottak, valamint két bizottságot állítottak fel.

Licska Balázs

A helyi képviselő-testület alakuló ülésén esküt tett a polgármester és valamennyi önkormányzati képviselő. Fotó: Zsadány Facebook-oldala

A június 9-ei önkormányzati választás eredményeként Dudás Árpád kapott ismét bizalmat polgármesterként, önkormányzati képviselőként pedig bekerült a testületbe 

  • Pántya Imréné, 
  • Galambosné Marcsó Andrea, 
  • Juhász Ferencné, 
  • Kiss Balázs, 
  • Nagy Sándor, 
  • Botlik Tibor. 

Két alpolgármester, két bizottság Zsadányban

Az alakuló ülésen alpolgármesternek választották Juhász Ferencnét és Kiss Balázst, valamint két bizottságot hoztak létre: az egészségügyi és szociális bizottságot Pántya Imréné, az ügyrendi és gazdasági bizottságot pedig Nagy Sándor elnök vezeti – ismertették az önkormányzat Facebook-oldalán.

Alakuló ülést tartott a roma nemzetiségi önkormányzat is

Hozzátették, hogy megalakult a roma nemzetiségi önkormányzat is Zsadányban, amelybe bekerült Beregszászi Tibor, Sütő István, Beregszászi Tiborné, Baloghné Veres Éva és Gyöngyösiné Angi Erzsébet. Az alakuló ülésen elnöknek választották Beregszászi Tibort, elnökhelyettesnek Sütő Istvánt. 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában