Tenisz

2019.04.17. 10:04

Húsvéti tenisz szabadtéren

A Viharsarok Tenisz Alapítvány az újév első Békés megyei szabadtéri teniszversenyét rendezi meg Békéscsabán, a húsvéti ünnepeket is kihasználva. A régiós szintű Csaba Kupa keretében 7 kategóriában hirdetnek győztest.

G. P.

A Kórház utcai Báthory-Hankó Tenisz Centrumba a legjobb békési teniszezők mellett elsősorban a környező megyékből várnak résztvevőket. A szervezők célja, hogy a hosszú téli időszak után szabadtéren biztosítsanak megfelelő játéklehetőséget a versenyezni kívánó fiataloknak és felnőtteknek. A fő „irányvonalat”a play&stay sorozatból kinövő 12 éves gyermekek jelentik, akik között a szingli mellett párosban is összemérhetik tudásukat a lányok és a fiúk. Rajtuk kívül a 16 éves fiúk kapnak lehetőséget, illetve a felnőtt II. osztályú teniszezők, nők és férfiak egyaránt.

A sorsolást és a játékrendet már április 18-án este kiteszik a Magyar Tenisz Szövetség honlapjára (www.huntennis.hu), a mérkőzéseket április 20-án és 21-én is délelőtt 10 órától rendezik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában