Labdarúgás

2023.10.23. 08:11

A kiállítás megpecsételte a gyulaiak sorsát

Az újonc Lőrinci csapata mért csapást idehaza a Gyulai Amazonokra, az NB II.-es női nagypályás bajnokság szombati mérkőzésén. A fürdővárosi lányok mentségére szolgál, hogy a találkozó kétharmadát emberhátrányban játszották.

Bakulya Mihály

A csapatkapitány Molnár Ágnes ezúttal is tartást adott a fiatal együttesnek

Fotó: Toth Laszlo

 

Gyulai Amazonok–Lőrinci Kitartás SE 1–4 (1–1)

NB II.-es női mérkőzés. Gyula, 60 néző. Vezette: Medve Dóra.

Gyula: Kovács V. – Szappanos (Mészáros), Kajári, Lovas, Nagy K., Czirók, Hack, Molnár Á. (Kurta), Molnár K. (Komlósi), Kurai, Pintye. Edző: Molnár Zoltánné.

Gólszerző: Nagy K. (15.), ill. Vojnity (13., 81.), Mercz (73.), Németh (78.). Kiállítva: Kurai (29.).

A bátran kezdő vendégek szereztek vezetést, de Nagy Kati jóvoltából azon nyomban érkezett a válasz is. A folytatásban nyílt sisakos játék zajlott némi gyulai fölénnyel. Egycsapásra megváltozott a kép a 29. percben, amikor Kurai Nikit öltözőbe parancsolta a játékvezető. Molnárné Irénke tanítványai lelkes játékkal próbálták áthidalni az emberhátrányt, de amikor a hajrához közeledve fáradni látszottak, az ellenfél lecsapott a hibáikra.

Molnár Zoltánné: – Csalódott vagyok, mert, ha nincs az érthetetlen kiállítás a mérkőzés elején, sokkal jobb eredményt tudtunk volna elérni. Honvéd ellen hétvégén nehéz dolgunk lesz.

A bajnokság állása 7 forduló után: 1. Bp. Honvéd 21 pont, 2. Újpest FC 18, 3. Eger SE 16, 4. Lőrinci KSE 15, 5. FC Hatvan 13, 6. Nyíregyházi SFC 13, 7. Gyulai Amazonok 12, 8. Kazincbarcika SC 7, 9. Arany Bácska 4, 10. BVSC-Zugló 3, 11. Szolnoki MÁV UFC 1, 12. Somoskőújfalu KSE 0.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában