Labdarúgás - NB III.

2023.10.29. 17:08

Monoron megszakadt egy sorozat

Négy hetes veretlenségi szériáját zárta le Monoron vasárnap a Füzesgyarmat NB III.-as csapata. A piros-fehérek durva egyéni hibákból kerültek kétgólos hátrányba az első játékrész során, amit szünet után már csak kozmetikázni tudtak, de azért nem osztottak pontot.

Bakulya Mihály

A gyarmatiak saját kapujuk előtt kétszer is végzetes hibát vétettek.

Fotó: Fejes Loretta

Monor SE–Füzesgyarmati SK 3–1 (2–0)

NB III.-as labdarúgó-mérkőzés. Monor, 150 néző. Vezette: Baranyai Dávid Mihály (Juhász László, Molnár Alex).

Monor: Bozsó – Kávai (Rajnai, 67.), Kocsis, Agóts (Szin, 75.), Puskás N. – Szabó Cs., Juhász – Farkas Á., Hulicsár (Knolmár, 75.), Kovács D. (Urbán, 67.) – Horváth L. (Rácz, 62.). Vezetőedző: Halgas István.

Füzesgyarmat: Fildan – Soós, Csáki, Bódis, Kiss P. – Mező, Bartók – Achim S., Kis Sz. (Marozsán, 85.), Szabó B. (Szakács, 67.) – Sándor. Szakmai koordinátor: Boros Tibor. Vezetőedző: Szabados Tamás.

Gólszerző: Puskás (18.), Hulicsár (30.), Horváth L. (58.), ill. Sándor (59.).

Az első félidőben kiegyenlített játék folyt, mígnem egy potyagóllal vezetést szerzett a hazai együttes. Kapitányuk kapitális hibája után látványosan megzavarodtak a sárrétiek, ennek volt a hozománya a monoriak újabb találata, akik ezúttal az egyik védő megingását használták ki. A jelentős hátrány ellenére a szünetben rendezték soraikat a látogatók. Több veszélyes támadást vezettek, azonban egy kontratámadásból ismét ők kaptak gólt. Sándor révén gyorsan válaszoltak, a folytatásban több ígéretes lehetőségük volt a felzárkózásra, igaz a monoriak kontráiban is benne volt a veszély.

Összességében a gyarmatiak túl sokat hibáztak ahhoz, hogy ilyen találkozón pontot, pontokat szerezhessenek.

Jó: Farkas Á., Kávai, ill. senki.

Boros Tibor: – A hazaiak teljesen megérdemelték a győzelmet, de még egyik ellenfél sem vétett ellenünk ennyi kapitális hibát. Mindez arról is árulkodik, hogy mi mit vittünk ma ki a pályára!

További eredmények: Pénzügyőr SE–Martfűi LSE 2–0, Vasas FC II.–BKV Előre 2–1, Ceglédi VSE–Bp. Honvéd II. 2–5, Hódmezővásárhelyi FC–FC Dabas 0–0, Szolnoki MÁV FC–Kecskeméti TE II. 0–0. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában