Labdarúgás

2024.01.26. 11:17

Az első hat közé vágynak Csorváson

Csorváson a helyi labdarúgók immár a második hetét zárták a téli felkészülésnek. A Vármegyei II./B osztályú bajnokság „félidejében” 8. helyen tanyázó gárda háza táján az állandóság jelenti a legfőbb hírt.

Bakulya Mihály

A csorvásiak az egyik legfőbb közvetlen riválisnak számító Battonyát fogadják a március 16-i bajnoki nyitányon. Fotó: Ugrin Gábor

Fotó: Fotó: Ugrin Gábor

Mint arról Tárnyik Tibor technikai vezető beszámolt, a munka január folyamán teremben zajlik. Csábi Mihály játékos-edző irányításával heti három foglalkozás erejéig jönnek össze a játékosok szép létszámban. Ebben közrejátszik az is, hogy a 28 esztendős tréner élvonalbeli tapasztalatait latba vetve, rendre változatos edzésanyagot állít össze.

Ha az időjárás lehetővé teszi, a sárga-fekete gárda februártól vált szabadtérre, a hónap második felétől pedig tesztmérkőzések színesítik a programját. Két magasabb osztályú és egy alacsonyabb szintű partnerrel kötöttek le közös gyakorlást.

Úgy tűnik, hogy az őszi állományunk teljes egészében együtt marad, és mivel a létszám megfelelő, ezért új igazolásokra sincs különösebb szükségünk. Úgy véljük, a mérsékeltebb őszi finis ellenére ez a csapat képes az első hat között végezni – mondta el Tárnyik Tibor.

Pillanatnyilag a 8. helyen tanyáznak a csorvásiak, de a tömör középmezőny miatt elérhető közelségben van számukra a mezőny első fele, ami az esetleges nyári bajnoki átszervezés miatt jól jönne a jövőre vonatkozólag.

A tervezett felkészülési mérkőzések.

Február 17., szombat, ?: Csorvási SK–Békési FC

Február 24., szombat, ?: Csorvási SK–Kardos KSK

Március 2., szombat, 10.00: Kondorosi TE–Csorvási SK

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában