Labdarúgás - Vármegyei II./A osztály

2024.06.14. 11:33

Bakró Géza marad a Hunyadi edzője

A következő évben is Bakró Géza végzi majd a békésszentandrási labdarúgók szakmai irányítását – erről az egyesület hétközi vezetőségi ülésén született megállapodás. Mint arról Farkas Péter elnök tájékoztatást adott, a 43 esztendős játékos-edző munkájával elégedettek voltak, ezért folytathatja a május elején megkezdett tevékenységet.

Bakulya Mihály

Bakró Géza tavaszi beszállója igazán jól sikerült. Fotó: Babák Zoltán

– Géza a tavaszi öt bajnokin bizonyította rátermettségét, ezért látjuk személyében biztosítottnak a csapat megfelelő felkészítését és versenyeztetését. Sikerült megállapodnunk a Szarvasi FC vezetőivel is, így az ottani utánpótlás edzőséggel párhuzamosan látja el a feladatát – avatott a részletekbe Farkas Péter.
A Hunyadi SE 38 ponttal 7. helyen végzett a Vármegyei II./A osztályú bajnokságban, ebből az utolsó 5 mérkőzésén 10 pontot gyűjtött Bakró Géza vezetésével, pontot rabolt a bajnok Kondorostól és csak a bronzérmes Dévaványával nem bírt el.
– A gárda július 8-án kezdi meg a nyári felkészülést. Biztosan lesznek személyi változások, de úgy kalkulálunk, hogy a tavaszi keret java együtt marad. Természetesen szeretnénk erősíteni egy-két poszton, de a legfontosabb hangsúlyt a csapategység kialakítására helyezzük, hgogy rendben legyen az öltöző – tette hozzá az elnök.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában