Labdarúgás

2024.06.21. 07:08

Nyári programdömping az Amazonoknál

Válogatott játékosokat adott a női labdarúgás napjára a Gyulai Amazonok egyesülete. Majd 35 fővel delegálta magát a gyulai együttes, amely a maga területén Békés vármegye zászlóshajója.

Beol.hu

A kiemelt képzési központként működő fürdővárosi egyesület június 14-én legkisebb játékosait az UEFA PLAYMAKERS DISNEY fesztiválon léptette pályára, míg az U10-es régiós válogatottban Czirle Dorka személyében címeres mezben is játszott játékos. Mellette az U14-es déli régiós válogatottban a résztvevő 7 labdarúgóból 4 fiatal (Zalai Bíborka, Csicsely Sára, Kőszegi Kamilla, Kis Barbara) lehetett ott a szűkített keretben is, ennél pedig csak a partnerakadémia, a Szent Mihály FC adott több játékost.

– Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy ennyi programban részt vehettünk az MLSZ meghívására. A Disney program mellett az U10 és U14-es régiós válogatottba is adtunk játékosokat, illetve a déli régió kiemelt klubjaként nagyon sok pozitív beszélgetést tudtunk lebonyolítani a jövőre nézve – részletezte Molnár Ágnes, a gyulai csapat technikai vezetője.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában