Biliárd

2024.07.02. 09:04

Bíró Imre és Nagy Dénes lett a mesterek mestere

A gyomaendrődi Biró Imre, illetve az okányi Nagy Dénes nyerte a magyarbiliárdosok Mesterek Tornája elnevezésű, hagyományos idényzáró versenyét. Gyomaendrődön a Körös Panzió és Étterem külön termében két napon át csatáztak az I. és II. osztályú csapatbajnokság legjobbjai.

Bakulya Mihály

Erre a viadalra az aktuális ranglista élén álló 16-16 játékosa kap meghívást, azaz az érdekeltek körében nagy becsben áll a fődíj. Ezt idén az I. osztályú mezőnyben a helyiek legjobbja, Biró Imre érdemelte ki, aki a döntőben a mezőberényi Harmati Lászlónál bizonyult jobbnak. A másodosztályú mezőnyben Nagy Dénes bírta legjobban az egész napos menetelést. Az okányi biliárdos a torna fináléjában a békéscsabai Juhász Tamással szemben diadalmaskodott, így megérdemelten emelhette magasba a győztesnek járó trófeát.

biliárd, győztesek, mester torna
Az I. osztályú verseny legjobbjai

Végeredmények. I. osztály: 1. Bíró Imre (Körös BK Gyomaendrőd), 2. Harmati László (Agrimill Szikora BK Mezőberény), 3. Kiss László (Agrimill Szikora BK Mezőberény), 4. Pardi Roland (Dél-Alföldi Biliárd Egyesület I. Hódmezővásárhely).
II. osztály: 1. Nagy Dénes (Okányi BK Pelikán), 2. Juhász Tamás (Magamért BK), 3. Szabó Sándor (Szeghalmi Safi BK), 4. Ágoston Mihály (Dél-Alföldi Biliárd Egyesület III. Hódmezővásárhely).

A II. osztályú torna első négy helyezettje


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában