Röplabda

2024.07.05. 14:54

Október elején rajtol el az Extraliga mezőnye

A Swietelsky-Békéscsaba hamarosan elkezdi a felkészülést a 2024–2025-ös szezonra.

Gajdács Pál

Kertész Petráék rövidesen megkezdik a munkát az új idényre

Fotó: Archív fotó: Für Henrik

Az Extraliga összetételéről és lebonyolítási rendjéről még nincsenek hivatalos információk, hiszen július 15-én jár le a nevezési határidő, annyi biztos, hogy a feljutást kiharcoló TFSE már bejelentette: nem kíván élni a lehetőséggel, így továbbra is az NB I.-ben szerepel majd.

A Magyar Röplabda Szövetség előzetes tájékoztatása alapján a bajnokság 2024. október 5-én kezdődik, így a felkészülés is ehhez a dátumhoz lett igazítva, ennek értelmében a békéscsabaiak a tervek szerint augusztus 12-én kezdik meg a munkát.

A klubhonlap tájékoztatása szerint szeptember elején már lesznek előkészületi találkozók, illetve zajlanak az egyeztetések felkészülési tornákról is. Elfogadták a lugosi klub invitálását, így szeptember 20. és 22. között a román pontvadászat egyik élcsapata által rendezett megméretésen is ott lesznek, akárcsak az elmúlt években.

Az Extraliga rajtja előtt a szeptember utolsó hétvégéjére tervezett békéscsabai rendezésű nemzetközi tornán a Békés vármegyei csapat hazai közönség előtt is bemutatkozik.

A BRSE közlése szerint júliusban további bejelentéseket tesznek a játékoskeret és a szakmai stáb alakulásáról, illetve a szezonbérletek megújításáról is közzéteszik a legfontosabb információkat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában