Golf

2024.08.26. 15:52

A tizedik bajnoki cím után búcsú Lengenfeldtől

– Örömjáték csupa kiváló eredménnyel és sorozatos match play győzelmekkel – így jellemezte elmúlt heti amstetteni szereplését Tar László. A békéscsabai szenior golfozó az osztrák csapatbajnokságon indult, ahol sikerült megőriznie a veretlenségi sorozatát.

Gajdács Pál

Tar László tizedszer is klubbajnok lett Lengenfeldben

Fotó: Fotó: Tar László facebook oldala

– Éreztem, hogy helyére került a rövidjátékom, ami hozza az eredményeket. Par-ra (a szakaszokra megállapított ütésszám) játszottam minden nap az amstetteni pályát. Ilyen sorozatom még nem volt: négy nap, négy fantasztikus parjáték.

Tar két nappal később már Lengenfeldben szerepelt, ahol sikerült megnyernie a tizedik klubbajnoki címét.

– Komoly elhatározásra jutottam, jövőre klubbot váltok. Olyan történések voltak, amelyek elvették a motivációmat, emiatt új kihívásokat keresek. A hátamon vittem a csapatot, aminek egy bronzérem lett az eredménye, de sajnos nagyon kevés társam akadt, akivel szebb reményeket táplálhattam volna. Sok szép sikert köszönhetek a lengenfeldi klubnak de most vége – jelentette be a golfozó.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában