Kézilabda

2024.08.03. 10:46

Cifra Tibor a kispadon is debütált

Első felkészülési mérkőzését vívta péntek este a békési férfi kézilabdacsapat. Cifra Tibor az NB I. B-s újonc Diósgyőr ellen győzelemmel debütált a hazai kispadon vezetőedzőként.

Bakulya Mihály

Horváth László a meccs legeredményesebb hazai játékosa lett 6 találatával

Fotó: Jenei Péter

PV-CENTRAL-Békési FKC–Diósgyőri VTK 33–29 (16–16)

Felkészülési férfi kézilabda-mérkőzés. Békés, 50 néző. Vezette: Kovács-Sebők Stefánia, Vastag-Réti Rebeka.

Békés: Takács – Balogh B. 2, Horváth L. 6, Haszilló 3 (1), Árpási, Varsandán 5 (1), Szabó Á. 2. Csere: Markóczi, Vígh (kapus), Kovács Sz. 3, Novák Zs. 1, Novák E. 1, Breuer 5, Dobos 3, Sütő 2. Edző: Cifra Tibor.

Kiállítások: 6, ill. 10 perc. Hétméteresek: 4/2, ill. 2/2.

Az első félidőben többnyire a vendégcsapat járt előrébb, amely a hazaiak hibáit kihasználva gyors indításokból szerezte a góljai többségét. Szünet után is szorosan alakult a mérkőzés, ekkor már nem tudott ezzel a fegyverrel élni a Diósgyőr. A félidő közepén egy ötös szériával átvette a vezetést a hazai csapat, és ezt az előnyt a mérkőzés végéig meg is tartotta. A békésieknél a terhelés elosztásán volt a hangsúly, ennek megfelelően minden játékos sok lehetőséghez jutott.
A BFKC augusztus 7-én Vecsésen lép legközelebb pályára.

Cifra Tibor: – Kemény fizikai munkából érkeztünk a mérkőzésre, összességében elégedett voltam a látottakkal. Elsőre ez elment, de az is látszik, hogy rengeteg munka vár még ránk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában