Tenisz

2024.08.21. 16:04

Egyéniben és párosban is a dobogó tetején a csabai teniszező

A gyulai Paulinyi Gyula-emlékversenyen augusztus elején aratott egyéni győzelme sikeres főpróbát jelentett Mokán István Damjánnak a hétvégi országos bajnokság előtt. A fiatal békéscsabai teniszező egyéniben és párosban is elhódította az ob-trófeát.

Gajdács Pál

Mokán István Damján a dobogó tetején

Forrás: Forrás: Magyar Tenisz Szövetség facebook oldala

A békéscsabai Viharsarok Tenisz Alapítvány reménysége az F14-ben lépett salakra a Pécsi VTC pályáin. Miután az első három meccsét egyaránt 6:1, 6:0-ra megnyerte, az elődöntőben sem vesztett szettet, a 4. kiemelt Balázs Dávidot (TM) győzte le 7:6 (7), 6:0-ra. A döntőben sem tudták megállítani, ahol 6:4, 0:6, 6:2-re győzött a legnagyobb hazai rivális, az elődöntőben a harmadik kiemelt Szebeni Miklóst elbúcsúztató Fazekas Vencel (Tenisz Műhely) ellen, aki visszavágásra készült a múlt heti mogyoródi vereség után. Mokán István Damján párosban Juhász Mártonnal az oldalán lett bajnok, a fináléban 6:4, 6:2–re verve a 3. kiemelt Lipp Máté Lőrinc (Dunakeszi)-Ieliszejev Mihály (Alfa TI) kettőst.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában