Labdarúgás - Magyar Kupa

2024.08.25. 19:07

Nem borult a papírforma Megyeren

Utolsóként a vármegyei alakulatok közül, a Mezőmegyer is búcsúzott a Magyar Kupától, miután a második forduló vasárnapi mérkőzésén nem bírt az NB III.-ban szereplő Hódmezővásárhellyel.

Bakulya Mihály

Horváth Bencééket a második félidőben vette a lábukról a meleg. Fotó: Bencsik Ádám

A házigazdák a kánikula ellenére igyekeztek megnehezíteni a két osztállyal magasabb szinten érdekelt ellenfelük dolgát. Ulrich Roland bedobás utáni csúsztatása hamar vezetést eredményezett számukra, ezt az előnyt ügyesen óvták azután egészen az ivószünetig. Onnan visszatérve sikerült egalizálniuk a vásárhelyieknek, de ez nem szegte kedvét a narancs-feketéknek, akik a mezőnyben egyenrangú partnernek bizonyultak.
Szünet után Tóth Péter második sárga lapja miatt hamar megfogyatkoztak a vendégek, ezzel együtt a forróság kezdte kihozni a két csapat közötti erőnlétbeli különbséget. Sipos hamarjában bevette Kun kapuját, majd néhány minutával később Rabecz V. is megtette, a hajrában pedig Rabecz B. állította be a végeredményt.

Lőrinczi Attila: – Nehéz volt megugrani a lécet. A rendkívül fiatal vendégcsapat dominálta az egész mérkőzést, ennek ellenére az első félidőben meccsen tudtuk tartani magunkat, ezért le a kalappal a srácok előtt. Elfáradtunk a végére, kár az utolsó két gólért, mert szorosabb is lehetett volna, ennek ellenére nagyon büszke vagyok a játékosaimra, hiszen egy lendületes gárda ellen álltak helyt.

Mezőmegyer SE–Hódmezővásárhelyi FC 1–4 (1–1)
Magyar Kupa labdarúgó-mérkőzés. Mezőmegyer, 300 néző. Vezette: Nyekita.
Mezőmegyer: Kun – Takács Á., Lehoczki (Komódi), Nagy B. (Brhlik), Balogh M., Benyó, Horváth B. (Kecskeméti), Séllei (Kurucz), Ulrich, Balog K., Villám (Papp D.). Edző: Lőrinczi Attila.
Hódmezővásárhely: Hegyes – Gréczi M. (Simon D.), Mahler (Rabecz B.), Török, Dóra, Tóth P., Zana, Zámbori, Rabecz V. (Hajduk), Hegedűs (Pleszkán), Povázsai (Sipos). Vezetőedző: Antal Krisztián.
Gólszerző: Ulrich (9.), ill. Tóth P. (27.), Sipos (56.), Rabecz V. (63.), Rabecz B. (87.). Kiállítva: Tóth P. (50. – második sárga lap).
A sorozatban a két csoportkört követően 36 együttes maradt talpon, a harmadik fordulóban hozzájuk sorsolják a 12 élvonalbeli, valamint 16 NB II.-es alakulatot.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában