Labdarúgás - Magyar Kupa

2024.08.23. 14:16

Vásárhely várás Megyeren

A harmadik fordulóban csatlakozó Békéscsaba 1912 Előre mellett már csak egyetlen viharsarki együttes áll a labdarúgó Magyar Kupában, melynek területi második csoportkörét ezen a hétvégén rendezik.

Bakulya Mihály

A megyeriek a Lajosmizse kiütése után ismét bravúrra készülnek. Fotó: Bencsik Ádám

Az augusztus eleji nyitányt csupán a Vármegyei II. osztályban érdekelt Mezőmegyer SE gárdája "élte túl", amely az egy szinttel feljebb szereplő Lajosmizsét búcsúztatta egy rendkívül változatos mérkőzésen. Ha lehet azt mondani, akkor a narancs-feketékre ezen a vasárnap még nehezebb kihívás vár, hiszen a sorsolás az NB III.-as pontvadászat legutóbbi bronzérmesével hozta össze. A 16 órától kezdődő találkozó kapcsán Lőrinczi Attila, a megyeriek edzője a következőket nyilatkozta lapunknak:
– A tisztes helytállás reményében lépünk pályára, mindent megteszünk majd annak érdekében, hogy szoros eredményt érhessünk. Tisztában vagyunk vele, hogy két osztálynyi különbséget kell áthidalnunk, de a labda kerek, bármi megtörténhet, és amíg nem fújják le a találkozót, minden megeshet. Nem feltétlenül volt kegyes hozzánk Fortuna a sorsoláskor, kaphattunk volna könnyebb ellenfelet is, ennek ellenére szeretnénk magunkból kihozni a legtöbbet, és ha ez így lesz, akkor az eredménytől függetlenül elégedettek leszünk!
A Dél-keleti csoport 2. fordulója párharcai. Augusztus 24., szombat: Duna SK–Tiszakécskei LC, Tiszasziget SE–Erzsébeti SMTK, 1908 SZAC Budapest–Martfűi LSE, BKV Előre–Dunaharaszti MTK, Dunavarsányi TE–Csepel TC, Harta SE–Jánoshalmi SE, Szolnoki MÁV FC–Monor SE. Augusztus 25., vasárnap: Mezőmegyer SE–Hódmezővásárhelyi FC, Testvériség-Újpalota SE–Tiszaföldvár SE.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában