Labdarúgás - Vármegyei I. osztály

2 órája

Az utolsó félórában ki-ki meccset produkált a Szeghalom

A Vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság élén álló Békéscsaba 1912 Előre II. sikerét hozta a 6. játéknap pénteki mérkőzése. A lila-fehérek az első félidei teljesítményükkel jutottak a három ponthoz, szünet után kimaradtak a lehetőségeik, a házigazdáknak sikerült szépíteniük és nyitottá tenni a találkozót.

Bakulya Mihály

A listavezető csabai együttes újabb győzelemmel erősített. Fotó: Bohus Krisztián

Szeghalmi FC–Békéscsaba 1912 Előre II. 1–2 (0–2)
Vármegyei I. osztályú labdarúgó-mérkőzés. Szeghalom, 70 néző. Vezette: Gyuga Zsolt.
Szeghalom: Oláh Z. – Tatár, Bakk, Hajdú (Kiss T.), Oláh A., Darányi, Gedó (Tófalvi), Szász Á., Zsilák (Kiss L.), Vágási, Mészáros. Edző: Oláh Ferenc.
Békéscsaba II.: Tóth P. – Csák (Farkas Á.), Fazekas, Bacsa, Borbély, Pusztai O. (Ilyés B.), Rostás (Sirokmán), Mágocsi, Marik, Babinyecz, Tóth B. (Göblyös). Edző: Jakab Péter, Marik László
Gólszerző: Kiss L. (63.), ill. Tóth B. (8.), Mágocsi (33.).
Oláh Ferenc: – Az elején nem játszottunk jól, kellett bő negyedóra, mire meccsbe kerültünk, ezt a hátrányt görgettük magunk előtt végig. A hatvanadik perctől kifejezetten jól, kulturáltan teljesítettünk, kis szerencsével pontot szerezhettünk volna. Merre jár Fortuna? Nem Szeghalom, az biztos.
Marik László: – Nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk, csak a gyatra helyzetkihasználásunk miatt lett szoros a vége. Gratulálok a Szeghalomnak a küzdeni tudásához, külön kiemelkedett Oláh Zalán kapusteljesítménye!

Kiss Lajos

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában