Kézilabda

3 órája

Válogatottjukkal készülnek az Előre NKSE légiósai

A magyar válogatott programja miatt (Golovin Vlagyimir együttese a november 28-án kezdődő magyar–osztrák–svájci közös rendezésű Európa-bajnokságra készülve szombaton Romániával mérkőzik meg Tatabányán) a hétvégén nem rendeznek fordulót a női kézilabda NB I.-ben, de Tappe-Békéscsabai Előre NKSE az október 5-ei Alba Fehérvár KC elleni hazai bajnoki előtt sem marad mérkőzés nélkül.

Gajdács Pál

Mariana Ferreira Lopes csabai klubtársával portugáliai válogatott tornán szerepel

Fotó: Fotó: Bencsik Ádám

Tervezés alatt áll ugyanis október 1-jén, kedden egy, az NB I. B-s Zengő Alföld-Orosházi KA elleni gyakorlómérkőzés, melyre Orosházán kerülne sor.

Addig is a csabai lányok hétfőig három válogatott játékostársuk nélkül edzésekkel készülnek. A két portugál, a 27 éves kapus, Jessica Ferreira és az balátlövő Mariana Ferreira Lopes (29), valamint az osztrák jobbátlövő, Klara Schlegel (23) válogatottbeli kötelezettségeinek tesz eleget. A portugál női nemzeti csapat csütörtöktől vasárnapig a Batalhában zajló nemzetközi tornán szerepel, ahol Törökországgal, Brazíliával, a korosztályos portugál válogatottal, valamint a Kongói Demokratikus Köztársaság ellen egy barátságos mérkőzésen lép pályára. Az osztrák női válogatott – benne Klara Schlegellel – vasárnap a magyar válogatott Eb-csoportellenfelével, Észak-Macedóniával játszik hazai pályán. A három légiós hétfőn tér vissza a békéscsabai csapathoz. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában