Labdarúgás

2024.09.13. 19:46

Szünet után rákapcsoltak a gyulaiak

Az NB-s szintű labdarúgó-bajnokságokban szünet volt hétvégén, tekintettel arra, hogy teljes fordulót rendeztek a Magyar Kupában. Ebben a sorozatban már nem érdekelt a Gyulai Termál FC együttese, melynek szakmai vezetése emiatt péntekre gyakorló mérkőzést kötött le.

Bakulya Mihály

A hétvégi bajnokin kiálló gyulai együttesből többen is hiányoztak

Fotó: Kiss Zoltán

Az ellenfél a pontvadászatban is remeklő konkurens martfűi gárda volt, amely különösen az első félidőben igazolta jó hírét. A Tisza-partiak hamarabb felpörögtek, ennek eredményeként bő negyedóra után a vezetést is megszerezték. A hazaiak félóra múltán ismét kétszer kapituláltak, de Krajcsó gyors válasza visszaadta a reményt a második félidei folytatásra.

A szünetben mindkét tréner valamennyi csereemberét bevetette, és ebből a gyulaiak jöttek ki jobban. Csicsely már a játékrész elején kapuba helyezett egy szabadrúgásból kipattanó labdát, az egyenlítést pedig Szilágyi hozta össze, aki egy szépen kijátszott akció végén 15 méterről lőtt a hosszú sarokba.

Ekker Attila: – A fő szempont azon volt, hogy mindenki játéklehetőséget kapjon és sérülésmentesen lehozzuk a mérkőzést. Az első félidő nem az elképzeléseink szerint alakult, de türelmesek voltunk, többek közt ennek a hozadéka lett, hogy a második félidőben tudtunk dominálni, és döntetlenre hozni a meccset.

Gyulai TFC–Martfűi LSE 3–3 (1–3)

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés. Gyula, 30 néző. Vezette: Zahorán János.

Gyula: Kertész (Dolezsán) – Kovács Zs., Zelenyánszki (Raducu), Krajcsó, Kukla (Zabari), Malkócs (Czirok), Sztankó (Szabó Zs.), Geigert (Katona), Szilágyi, Varga T., Ilyés (Csicsely). Vezetőedző: Ekker Attila.

Martfű: Sándor – Laczkó (Asztalos), Lakatos, Draskóczi, Kasik (Vincze), Zsíros (Kinyig), Boros (Prozlik), Ficsor, Desnica, Kanálos (Pintér), Polónyi (Kriska). Vezetőedző: Koncz Zsolt.

Gólszerző: Krajcsó (34.), Csicsely (52.), Szilágyi (75.), ill. Ficsor (18.), Kanálos (30.), Draskovics (33.).

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában