Biliárd

3 órája

Pardi Roland ezúttal a döntőt is megnyerte

Pardi Roland nyerte vasárnap az OB I.-es biliárdosok második szeparált egyéni versenyét. A hódmezővásárhelyi játékos már az első fordulóban is finálét vívott, de akkor alulmaradt a mezőberényi Kiss Lászlóval szemben, akinek ugyancsak meghatározó szerepet jutott ezen a napon is.

Bakulya Mihály

A legjobb négy versenyző, balról a harmadik a győztes Pardi Roland

Szeptember 29-én 41 játékos sereglett össze Szeghalomba, a Tildy utcai új biliárdszalonba, ahol a négy állomásból álló sorozat második versenyét rendezték. A versenyzők 4 darab négyes és 5 darab ötös csoportba lettek elosztva. Körmérkőzést követően a legjobb 32 játékos jutott tovább az egyenes kieséses szakaszba. A végig magas színvonalú versenyen kiemelkedett Pardi Roland és a békéscsabai Turi Zoltán, akik veretlenül meneteltek a döntőig. 

biliárd
A legjobb négy versenyző, balról a harmadik a győztes Pardi Roland

A finálét végül az egész nap folyamán szenzációsan játszó Pardi Roland nyerte, aki ezzel az összetett pontversenyben is átvette a vezetést Kiss Lászlótól. A berényi biliárdos ezúttal az elődöntőig vette sikerrel az akadályokat, ott megtorpant, de a harmadik helyezettnek járó díjat végül bezsebelte az okányi Marcsó Károllyal szemben.

Végeredmény: 1. Pardi Roland (DABE I. Hódmezővásárhely), 2. Turi Zoltán (Jóbarát BK Wolf Team), 3. Kiss László (Agrimill-Szikora BK Mezőberény), 4. Marcsó Károly (Okányi BK Fair Play).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában