Kézilabda

3 órája

Sikeres újkígyósi visszatérés

Két hétvégi mérkőzéssel megkezdődtek a küzdelmek a vármegyei női kézilabda-bajnokságban. A tavalyi, csongrádi együttesekkel indított pontvadászat után ismét önálló utat jár a Viharsarok, ami annak is tulajdonítható, hogy a szomszédban nem maradt épkézláb csapat az új évre.

Bakulya Mihály

Gyorsan hozzátesszük, hogy nálunk se sok. Az előző évadhoz mérten megszűnt a békéscsabai és a füzesgyarmati gárda, újra nevezett viszont felnőtt alakulatot az Újkígyós, így összesen négy együttes gyűri egymást az idény során. A gyomaendrődi lányok a második félidei teljesítményükkel, biztosan múlták felül a Csorvást. A másik párban a már említett kígyósiak az első félidőben húztak el a kondorosi vendégjátékukon, az akkor szerzett előnyt sikerrel őrizték meg.

kézilabda, női kézilabda, mérkőzés
Két hétvégi mérkőzéssel megkezdődtek a küzdelmek a vármegyei női kézilabda-bajnokságban. 
Fotó: Dziurek

Eredmények, 1. forduló: Kondorosi KK–FISE-Újkígyós 23–29 (9–16), legjobb góldobók: Keller 6 (1), Medve 6, ill. Endreiné 7 (3), Sipka 6 (3), Tolnai 5. Gyomaendrődi NKSE–Csorvási SK 32–22 (15–11), legjobb góldobók: Urbán 7, Szendrei 6, Bácsi 5, Werle 5, ill. Rusz 12 (2), Mag 5.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában