Labdarúgás - Vármegyei II. osztály

2 órája

Bánhegyesi sikerrel kezdődött

Magyarbánhegyesi sikerrel indult a Vármegyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság tizedik játéknapja, illetve vele együtt az alapszakasz második fele. A vasutasok elleni győzelmével a vendégcsapat megerősítette pozícióját az Északi csoport élén.

Bakulya Mihály

a csabai Kőszáli Attila és Lakatos Gergő (elöl) párharca. Fotó: Bencsik Ádám

Fotó: Bencsik Adam

Dohányos Zoltán: – A mai estén nem érdemeltünk vereséget, a vendégek két bombagóllal vitték el a három pontot, egy jó iramú, élvezetes mérkőzésen. A vereség ellenére büszke vagyok játékosaim mai teljesítményére, ilyen a futball!
Kintner János: – Brusztolós mérkőzésen az akarat és a küzdelem döntött, amit két szép távoli lövéssel és egy családként összefogva nyertünk meg.

Békéscsabai MÁV SE–Magyarbánhegyesi FC 1–2 (1–1)

Békéscsaba, 80 néző. Vezette: Pusztai Zoltán.
Békéscsabai MÁV: Zelenyánszki – Erdélyi, Viczián, Lévai, Morva, Kőszáli, Sipiczki (Sárvári), Szarka, Takács K. (Matuska), Zsömbörgi, Mazán (Szekeres). Edző: Dohányos Zoltán.
Magyarbánhegyes: Nagy T. – Bozsár (Sódar), Lakatos G., ifj. Kintner, Varga P., Kukla D. (Vágási), Kormányos, Rozsi (Tóth L.), Szőke (Racs), Kukla L., Matuz (Balázs). Edző: Kintner János.
Gólszerző: Morva (40.), ill. Kormányos (36.), Matuz (73.).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában