Hírek

2005.06.04. 05:55

Verhetetlen Húsosfagyi

BAMA

Alig győztük pályára küldeni a meccseket… – mondja Buday Zsolt, a szeptember végéig tartó Pest megyei egypalánkos utcai kosársorozat ötletgazdája és főszervezője, aki a monori játéknapon 267 találkozóról gyűjtötte be az eredményeket. – A május eleji váci nyitányon a nyolc csoportban összesen 142 mérkőzést játszottak a háromfős csapatok, azóta hétről hétre egyre többen neveznek. Monoron már jóval száz felett volt az indulók száma, még Szombathelyről is volt nevezőnk! Következik szombaton 9 órától Szentendre, ahol a Duna-parti kosárpartinak hagyományosan sok résztvevője van.

Az eddigi négy forduló eredményei alapján az egyes kategóriákban a Kosárütők (Székesfehérvár), a Monori Bikák, a Húsosfagyi (Budapest), a Yuhééé (Esztergom), a Média Markt (Esztergom-Vác), a nőknél a KFC (Vác) és a B-Kosár (Budapest), a vegyes csapatoknál pedig az MTE (Monor) gyűjtötte a legtöbb pontot.  A rendezők rögzítik ugyan az összesített pontversenyt, hiszen a szeptemberi eredményhirdetéskor külön díjazzák a rendszeresen szereplőket, s az idény legjobbjait, ám minden helyszínen önálló verseny zajlik, s várják azokat is, akik nem utaznak a „vándortársulattal”, hanem csak egy-egy versenyre csatlakoznak a körforgáshoz.

A mostani szentendrei fordulót követően júniusban még Budaörs, Cegléd és a budapesti Europark kínál játéklehetőséget, aztán a gyakorlással is tölthető szünetet követően augusztus közepén Esztergomban folytatódnak a palánkcsaták.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!