Sport

2015.09.14. 17:34

Aradon vendégeskedtek a Békéscsabai RSE korosztályosai

Címkék#röplabda

A hétvégén a romániai Aradon egy 12 csapatos tornán vettek részt a Békéscsabai RSE csapatai. Az eseményen Temesvár, Arad, Déva, Lipova és Nagyvárad csapatai szerepeltek.

BEOL

A nagypályás játékkal még ismerkedő gyerek korosztályú csapat a 6. helyen zárt. Az ifik az elődöntőben kikaptak a Temesvártól, de az új felállású serdülők „bosszút álltak” mert a döntőben nagyszerű játékkal győzedelmeskedtek az idősebb és esélyesebb román csapat felett. A bronzéremért aztán az ifik is nyertek, így egy arany-, és egy bronzéremmel zárta a napot a csabai különítmény.

A három viharsarki egység korosztályait a hajukba kötött különböző színű szalagokkal különböztették meg, így a gyermekek a White, a serdülők a Pink, az ifik pedig a Blue csapatnévre hallgattak.

BRSE „White” (gyermek): Bagyinka Csenge, Vandlik Dóra, Lagzi Dóra, Moldován Viola, Juhász Réka, Kertész Petra, Boskó Ágnes, Veres Cintia, Tatár Gréta, Araczki Gyöngyvér, Török Boglárka, Nagy Rebeka.
BRSE „PINK” (serdülő): Petrenkó Brigitta, Gacsal Emese, Boskó Lili, Glemboczki Zóra, Kanizsai Magdolna Petri Izabella, Szalai Blanka, Korniss Emese.
BRSE „BLUE” (Ifi): Oláh Blanka, Godó Panna, Turi Inez, Kardos Gréta, Petrovszki Niki, Rohodi Eszter, Varga Alexandra, Bartolák Adrienn.
Edző: Nagy Attila. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!