Wenckheim-kerékpárút

2 órája

Kerékpártúra: egy jó és egy rossz hír Békéscsabáról

Szeptember 28-án, szombaton is szerveznek a jelentős érdeklődésre való tekintettel ingyenes kerékpártúrát Békéscsabán, a Wenckheim turista- és kerékpárúton – ismertették a Visit Békéscsaba Facebook-oldalán.

Licska Balázs

Szeptember 28-ára, szombatra is szerveznek kerékpártúrát Békéscsabán. Fotó: Visit Békéscsaba Facebook-oldala

A Visit Békéscsaba Facebook-oldalán egy jó és egy rossz hírrel szolgáltak.

  • A rossz az, hogy a szeptember 21-ére, szombatra meghirdetett ingyenes kerékpártúrára több jelentkezést nem tudnak fogadni, minden hely betelt.
  • A jó az, hogy a komoly érdeklődésre való tekintettel dupláznak, tehát szeptember 28-án, szombaton is szerveznek bringatúrát, kapcsolódva a Munkácsy Fesztiválhoz és a turizmus világnapjához.

A szeptember 28-ai kerékpártúra ugyancsak ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. A 8 órakor a Jókai színház elől induló túra összesen 45 kilométeres lesz: Békéscsabáról indul, és Gerla, Póstelek, az Élővíz-csatorna, a jaminai bányatavak, a szabadkígyósi Wenckheim-kastély érintésével érkezik vissza Békéscsabára.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában