Kék hírek, bulvár

2008.11.24. 15:21

Viperás támadás Gyulán: tolmácsot kért az orosz vádlott

Tolmácsot kért hétfőn a Gyulai Városi Bíróságon első fokon kezdődő tárgyalásán D. R. A. vádlott. Az orosz állampolgárságú férfi ellen már volt eljárás hazánkban, s akkor nem igényelt nyelvi segítséget. Erre figyelmeztette őt dr. Kocsár Szilárd bíró, ugyanakkor elnapolta az ügyet jövő februárra, amikor is tolmácsot is igénybe vehet a súlyos testi sértéssel megvádolt orosz.

G. E.

A vádirat szerint a S. Sz. idén január 2-án este egy gyulai presszóból tartott hazafelé. Itt várakozott egy autóban D. R. A. és társa, V. Á. I., akik azokkal a rendőrökkel beszélgettek, akik korábban az említett presszóban intézkedtek.

Miután a járőrök elhajtottak, a vádlottak a sértett után futottak. Utolérték, egy fa tárggyal a combjára, majd térdére ütöttek. Arról kérdezgették, hogy hova valósi, mit keres itt? Ezután V. Á. I. egy viperával a sértett vállára és jobb kezére ütött. Az I. rendű vádlott kigáncsolta S. Sz. lábát és ellökte. A földre került fiút rugdosni kezdték, majd a személyi igazolványát kérték, de az nem volt nála. Ekkor az D. R. A. fejen ütötte, mire S. Sz. elfutott a helyszínről.

 

Címkék#Gyula

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!