Kötetlen találkozó

2024.04.28. 17:07

Kálmán Tibor: Békés növekvő pályán marad

Kötetlen találkozón várták a napokban a békési önkormányzat munkáját évek óta aktívan segítő partnereiket Dánfokon. A városi intézmények, vállalkozások, önkormányzati és magáncégek mellett számos civil szervezet és sportegyesület is képviseltette magát Kálmán Tibor polgármester meghívására a rendezvényen.

Beol.hu

„Mindenki sikere, hogy városunk növekvő pályán marad: soha nem látott összefogás áll a Békés elmúlt évei mögött” – írta közösségi oldalán Kálmán Tibor, a város polgármestere. 

kálmán tibor, találkozó, békés, önkormányzat
Kálmán Tibor köszöntötte a találkozó résztvevőit. Fotó: Kálmán Tibor Facebook oldala/Gazsó János

Kálmán Tibor: megtisztelő ennyi tenni akaró és tudó emberrel együtt gondolkodni

„A helyi társadalom minden részét lefedő szervezetek minden korábbinál nagyobb számban érkeztek a mai napon, hogy találkozzunk, beszélgessünk a jelen és a jövő kérdéseiről. Felemelő, megtisztelő érzés ennyi Békésért valóban tenni akaró és tudó emberrel együtt gondolkodni. Óriási megerősítés ez a valós egymás szemébe nézés egy olyan világban, ami az online tér manipulációja, a tömegek becsapása, hergelése nyomán igyekszik önnön céljai felé. Ezúton is köszönöm mindenkinek, hogy elfogadták meghívásunkat, haladjunk együtt tovább is közös céljaink, értékeink mentén egy higgadt, biztonságos jövő felé” – fogalmazott Kálmán Tibor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában