Közélet

2009.11.11. 18:33

Botrányt okozott a báli díszvendég

Kétszázharminc bálozó estéjét tette emlékezetessé Cs. E. szeghalmi vállalkozó, nem mellesleg a rendezvény díszvendége szombaton a helyi óvoda, immáron hatodízben megrendezett jótékonysági bálján.

b. i.

 A Puszta Csárdában megtartott rendezvényre — hivatalos forrás által meg nem erősítetten úgy tudjuk — a térség országgyűlési képviselője hívott rendőri segítséget.

Botrányos jelenetek tarkították a Szeghalmi Napköziotthonos Óvoda és Bölcsőde szombaton megrendezett jótékonysági bálját — tájékoztatták lapunkat helybeli informátoraink, aki a Küldjön hírt rovatunknak ezt üzente: „... eleinte a desszertként felszolgált krémessel dobálózott...”, majd egy poroltóval hűtötte le a táncparketten összegyűlt párokat. „...

Ezután a szülők és az önkéntes tűzoltó, díszvendég között szóváltásra, majd kisebbfajta incidensre került sor minekután a díszvendég a padlóra került...” Így leégve távozott, de rövid időn belül „... kopasz verőlegények társaságában tért vissza”.

A történtekről ma délelőtt is beszéltek a sárréti városban. Berki Andrásné, a Szeghalmi Napköziotthonos Óvoda és Bölcsőde vezetője azzal fogadott, hogy a vállalkozó mintegy egymillió forint értékű adománnyal, egy, az EU-s szabványoknak mindenben megfelelő, fa játszóeszközzel gyarapította az óvoda vagyonát. A rendbontás tényét ugyanakkor elismerte.

Veress József, a térség országgyűlési képviselője, aki szintén részt vett a rendezvényen, így nyilatkozott: sem a résztvevőkhöz, sem a alkalomhoz nem illett a kialakult helyzet. Macsári József, Szeghalom polgármestere kifejtette: a vállalkozó sok ember szórakozását rontotta el, amit az intézményfenntartó önkormányzat képviselőjeként, személy szerint is sajnál. 

Szeghalmon azt is megtudtuk: a vállalkozó már korábban is összeütközésbe került a törvénnyel. Cs. E.-t többszöri próbálkozásunk ellenére sem sikerült utolérnünk, sms-ünkre sem reagált. 

Úgy tudjuk: a Szeghalmi Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya az ügyben egy személy ellen garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt kezdeményez eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!