Mindig aktuális2024.09.07. 06:30Adjunk? Ha igen, mennyit? Minden, amit a borravalóról tudni érdemesVáltoztak a jattolással kapcsolatos szokásaink?Változtak a jattolással kapcsolatos szokásaink?
Megmérettetés2024.04.19. 18:45Végzős diákok díszmunkáikból tartottak bemutatót Csabán, a Zwackban – galériával, videóval
Békéscsaba2020.05.14. 07:20Aranykoszorús pincérmester: ötven év munkáját ismerték elAranykoszorús Mester címmel ismerte el Vozár Márton munkásságát a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a közelmúltban. A pincérmesterrel többek között erről, a kezdetekről és a szakmában eltöltött közel fél évszázadról beszélgettünk. Aranykoszorús Mester címmel ismerte el Vozár Márton munkásságát a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a közelmúltban. A pincérmesterrel többek között erről, a kezdetekről és a szakmában eltöltött közel fél évszázadról beszélgettünk.
a hét embere2019.11.25. 06:55A pincér mosolya átragad a vendégreVezetése alatt az MNGSz Békés megyei szervezete elnyerte a Kiváló Régió címet. Hírportálunknál Bondár László a hét embere.Vezetése alatt az MNGSz Békés megyei szervezete elnyerte a Kiváló Régió címet. Hírportálunknál Bondár László a hét embere.
Békés megye2019.03.27. 13:55Egyre kevesebben fizetnek készpénzzel a vendéglátóhelyekenMegyénkben az éttermekben a pincéreknek adott borravaló összege 8-10 százalék körül alakul, általában a törzsvendégek adnak többet.Megyénkben az éttermekben a pincéreknek adott borravaló összege 8-10 százalék körül alakul, általában a törzsvendégek adnak többet.