Szerencsekerék

2024.08.29. 10:22

Egymilliót köszönhet Pető Brúnónak a szentandrási Kriszti – videóval

Pető Brúnó, a közkedvelt énekes igazi lovagnak bizonyult a TV2 Szerencsekerék műsorában: megosztotta nyereményét a többiekkel, így a békészentandrási játékossal is.

Beol.hu

Pető Brúnó mellett egy békésszentandrási származású játékos, Kriszti is pörgetett a TV2 Szerencsekerék műsorában. Bár Kriszti nem nyert, végül mégsem kellett üres kézzel hazamennie a győztes Brúnónak köszönhetően.

TV2, Szerencsekerék, Pető Brúnó
Ezúttal senki nem távozott üres kézzel a műsorból.  Forrás: TV2

– Amikor elindultam ide nem így készültem, de nagyon komoly csapat állt össze, s pont 3 millió a nyeremény, akkor ezt harmadoljuk el, s mindenki kap 1-1 milliót, aki ma játszott – mondta Brúnó. Kasza Tibi műsorvezető szerint ilyenre sem volt még példa, s nagyon szép volt Brúnó gesztusa.

Kriszti egy biztosítótársaságnál dolgozik, de az is kiderült az adásból, hogy apukájának köszönhetően erőssége a barkácsolás. Kasza Tibi meg is kérte, hogy ugorjon át hozzá, mert náluk mindig van egy-két félkész bútor, amit össze kell rakni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!