Segítség a tanuláshoz

2 órája

Vasvári Vivien kitalálta: influenszerek hangján szólal meg a virtuális tanárod

A fiatalok körében jól ismert, népszerű, nagy követőtáborral rendelkező influenszerek hangja, akár Vasvári Viviené, meglepheti azokat a tanulni vágyó lányokat, srácokat, akiknek kellene a segítség például leckéjük elkészítéséhez, vagy esszéíráshoz. S ha megszólal például Vasvári Vivien avagy Forstner Csenge, máris befogadóbbá válik az ismeretanyagra (legyen az például a kovalens kötés, vagy a Pitagorasz tétel) elsajátítására a diák.

Csete Ilona

Bárhol és bármikor könnyedén hozzáférhetsz a tudáshoz, miközben hallgatod a segédanyagot, a virtuális tanár segítségével. Vasvári Vivien ötlete alapján az ismert influenszerek hangja által válik igazán személyre szabottá a tanulás.

Vasvári Vivien, Yolo, tanulás, applikáció
Vasvári Vivien és férje, Bodnár Zsigmond új vállalkozásba fogtak bele.
Fotó: Máté Krisztián/MW


Zsóri Martin is részesévé vált ennek a XXI. századi innovációnak, mint az influenszerek menedzsere.
– A YoloAI az oktatás jövője, meggyőződésem. Ahogy én, úgy Vasvári Vivien is kötődik Békés vármegyéhez, barátságunk, a munkakapcsolatunk révén ismertem meg a férjét, az üzleti világban jártas Bodnár Zsigmondot. Ők alkották meg a YoloAI nevű applikációt.

Influenszerek adják a hangjukat, például Vasvári Vivien vagy Forstner Csenge

Azért, hogy még személyre szabottabb legyen az ismeretek elsajátítása, felkértek Vivienék, hogy a virtuális tanároknak influenszerek kölcsönözzék a hangjukat. Az ötlet óriási és működik. Ki ne szeretne Forstner Csenge,  vagy Kovács Ricsi segítségével egészen különleges hangalapú tanulásban részt venni?! Az online felületről letölthető, az oktatást segítő applikációt megjelenése óta fantasztikus érdeklődés övezi. 

– Vasvári Vivienhez, a YoloAI ötletgazdájához csatlakozott ebben a kiváló projektben Székely Zója olimpikon, Forstner Csenge és Korányi Milán – csak néhány húzó nevet említenék, akik így összességében több millió felhasználóhoz juttatták el az applikáció hírét – mesélte hírportálunknak az influenszerek menedzsere. Martin azt is elárulta, egy vállalkozás születésének a részesévé válni izgalmas kihívás csapatuk számára.

 

 Vasvári Vivien, Zsóri Martin, Kovács Ricsi. Forrás: Facebook

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!