Tündérszépek 2024

2024.06.29. 12:37

Mezei Virág: elszántság és alázat is kell a győzelemhez

Nagyon örülök, hogy újra részese lehetek egy ilyen szépségversenynek. Hálát, örömöt és izgatottságot érzek – árulta el a Tündérszépek országos döntőjébe jutott orosházi szépség, Mezei Virág.

Tóth Nikolett

– A Beol.hu Facebook oldalán láttam elsőnek, hogy én képviselhetem Békés vármegyét az országos döntőben. Nagyon örültem és alig várom, hogy a lányokkal megismerjük egymást és elkezdjük a felkészülést – nyilatkozta Mezei Virág.

Mezei Virág, Tündérszépek 2024, szépségverseny, országos döntő
Mezei Virág képviselheti Békés vármegyét a Tündérszépek országos döntőjében. Fotó: Bencsik Ádám

Leginkább lelkileg készíti fel magát a megmérettetésre, szerinte fontos, hogy alázatosak legyünk a verseny, egymás és magunk felé is. 

Úgy gondolom, hogy erre különösen nem lehet felkészülni, fontos a kisugárzás, a mosoly. Esetleg otthon a magassarkúban való járást és pózolást lehet gyakorolni a többi ösztönösen jön és nem minden esetben lehet tanulni.

Mezei Virág már nagyon várja, hogy úgy igazán elkezdődjön a verseny.

– Várom a próbákat, hogy megismerjük egymást a csajokkal. Nagyon boldog vagyok így is, hogy újra részese lehetek egy ilyen megmérettetésnek, de természetesen a döntő napját is várom, hogy kiderüljön ki lesz az idei év Tündérszépe.

Mezei Virág a legvégsőkig küzd

Az orosházi szépségtől megkérdeztük azt is, hogy szerinte mi az, ami miatt ő kerülhet ki győztesen?

– Szerintem ami miatt én kerülhetek ki győztesen az az elszántságom, alázatosságom és a kisugárzásom miatt lehet. Ha valamibe belefogok azért a legvégsőkig küzdök és mindent beleteszek, hogy megszerezzem. Nagyon hálás és boldog lennék, ha ez így alakulna és ez megtenné az első lépést a következő célomig. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!