Évértékelő

2023.12.07. 14:20

A gazdasszonyok bizonyították rátermettségüket Békésben

A Gazdasszonyok Békés Vármegyei Gazdaköre a Kondorosi Csárdában tartotta évzáró, évértékelő rendezvényét, melyen részt vett Kozsuch Kornél, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a MAGOSZ Békés vármegyei elnöke is. A tanácskozáson a szakmai előadások mellett a jövőről és a közös szakmai együttműködésekről is beszéltek.

Nyemcsok László

Kozsuch Kornél a szakmai együttműködésekről is beszélt a gazdasszonyokkal

Forrás: BMH

A szervezet 37 alapító taggal jött létre idén áprilisban, és azóta számos, gazdálkodást segítő programot szerveztek. Csapóné Hernádi Noémi elnök elmondta, gazdakörük nyitott mindenki előtt, aki egyetért alapszabályukkal, céljaikkal. Közös programokat is tartottak, termelőkhöz látogattak el, valamint búzaadományukkal csatlakoztak a Magyarok Kenyere programhoz.

A tagok többsége gazdálkodik
Forrás: BMH

Kozsuch Kornél kiemelte, a tagok többsége sikeresen gazdálkodik önállóan vagy férjével, szüleivel, a tágabb családdal együtt, bizonyították rátermettségüket az agráriumban. Emellett biztos hátteret is jelentenek gazdatársaiknak. Kozsuch Kornél a Gazdasszonyok Békés Vármegyei Gazdaköre legfontosabb feladatának továbbra is az érdekképviseletet jelölte meg.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!