Vállalkozásfejlesztés

2 órája

Házhoz viszi a tanácsadást az iparkamara

Területi irodákat nyitott Orosházán, Szarvason és Szeghalmon a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara az elmúlt időszakban – derült ki abból a tájékoztatóból, amely a kamara nemrég tartott tisztújító küldöttgyűlése apropóján született.

Licska Balázs

A területi irodákat a Szövetségben a vállalkozókkal című vállalkozásfejlesztési projekt keretében nyitották meg. A cél az, hogy a térség vállalkozóit közvetlenebb módon érhessék el, hogy a személyes tanácsadást mondhatni házhoz vigyék. 

iparkamara, tanácsadás, területi iroda
Három városban nyitott az elmúlt időszakban területi irodát a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara, ahol tanácsokat is adnak a vállalkozásoknak. Illusztráció: BVKIK

Az orosházi, szarvasi és szeghalmi irodákban elérhetővé teszik a vállalkozók számára a jogi, adó- és számviteli tanácsadást, illetve van lehetőség a Széchenyi Kártyával kapcsolatos ügyintézésre is. Az időpontokat az igényekhez igazodva, amennyiben szükséges, sűrítik.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!