Vésztő

2024.09.16. 11:21

Drogériát kért a városi könyvtárhoz a politikus

Nyisson üzletet a DM vagy a Rossmann, illetve a Pepco Vésztőn – ezt javasolta korábban is Lázár Attila önkormányzati képviselő, és a közelmúltban, a testületi ülésen ismét felmerült a téma.

Licska Balázs

Lázár Attila önkormányzati képviselő nem volt ott az ülésen, de felvetését tolmácsolta Virágné Rábai Alexandra önkormányzati képviselő a városvezetés felé. Lázár Attila szerint meg kellene keresni több üzletláncot – a DM-t, a Rossmannt és a Pepcót említette –, hogy a hamarosan megújuló, a városi könyvtárnak helyet adó épület földszinti részén nyissanak boltot. Úgy véli, lenne igény ezekre az üzletekre.

üzlet, drogéria, üzlethelyiség, Vésztő
A városi könyvtár földszinti részén üzlethelyiségeket is kialakítanak. Illusztráció: Shutterstock

Karakas Anikó polgármester elmondta: valóban lenne helyük ezeknek az üzleteknek majd a korszerűsítést követően a földszinti részen. Elfoglaltsága miatt eddig nem tudta megkeresni ezeket a láncokat. Ám nem késtek el semmivel sem szerinte, mivel a tényleges felújítási munkálatok nem kezdődtek meg, az azokat megelőző közbeszerzési eljárás van folyamatban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!