Időjárás

Tegnap, 7:29

Lassan a kabát visszakerülhet újra a szekrénybe

Mutatjuk, milyen időjárásra számíthatunk szerdán Békés vármegyében.

Beol.hu
időjárás, előrejelzés, ősz
Forrás:  Illusztráció: Shutterstock

Változóan felhős időre számíthatunk. Kicsi esély van záporra. Az északkeleti szél többfelé megélénkül. 21-26 fok valószínű délután - olvasható a koponyeg.hu oldalon.

Ismét igen erős változás következik be a humánmeteorológiai-orvosmeteorológiai helyzetben, és éppen ez az, ami a komoly kihívást jelenti a frontérzékeny, időjárás-érzékeny emberek szervezete számára. Egy nap alatt a 10 fok körüli értékekből a huszonöt fok körüli nyárias hőmérsékletekbe zuhanunk át, amíg különösen a fejfájósok számára jelenthet komoly terhelést. Gyakoriak lesznek a vérnyomás ingadozások is, ezzel együtt gyakori szédülés, rosszullétek bizonytalanság érzet jelentkezhet. Valójában egy erős vénasszonyok nyara időszak kezdődik, ami kedvező lesz, csak a kezdeti átmenete lesz nehezen tolerálható. A kritikus szerda utáni nyárias folytatásban már jobbak lesznek a szervezetünk működési feltételei, amit érdemes lesz kihasználni. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!