Kék hírek

2024.09.07. 08:27

Halálos baleset Tótkomlós és Vásárhely között - galériával

Egy zöld színű személyautó Hódmezővásárhely irányából közlekedett Tótkomlós felé, amikor Erzsébet települést elhagyva egy balra ívelő kanyarban letért az útról.

Beol.hu

Fotó: Donka Ferenc

Több mentőegység is érkezett annak a balesetnek a helyszínére, amely Hódmezővásárhely és Tótkomlós között történt Békés vármegye határában.

Értesüléseink szerint egy zöld színű személyautó Hódmezővásárhely irányából közlekedett Tótkomlós felé, amikor Erzsébet települést elhagyva egy balra ívelő kanyarban a jármű eddig tisztázatlan körülmények között sodródni kezdett. Sodródást követően az autó vezetője feltehetőleg elvesztette uralmát járműve felett, letért az útról, több fát kidöntve egy cserjés bokros részbe csapódott, majd felborult. 

Úgy tudjuk, hogy az autó sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét a kiérkező mentők már megmenteni nem tudták és a helyszínen életét vesztette. 

 

A rendőrség teljes útzár mellett vizsgálta, hogy a férfi miért tért le az útról és szenvedett halálos közlekedési balesetet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában