Az út szélén találtak rá

2024.09.03. 09:09

Kombájn gázolt halálra egy 17 éves fiút Battonyán

Értesüléseink szerint hétfőn este közlekedési balesetben meghalt egy férfi Battonyán. Megkerestük a rendőrséget, ahol elmondták, hogy egy Dombegyház felől Battonya irányába tartó busz vezetője hétfőn, 19 óra 56 perckor jelentette be, hogy Battonya határában egy élettelen férfi van az út szélén, mellette egy összetört kerékpár.

Nyemcsok László

Szombati Andrea, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta, a rendőrök adatokat gyűjtöttek, kamerafelvételeket elemeztek, és kiderítették, hogy a 17 éves battonyai fiatalembert egy kombájn üthette el.

kombájn, gázolás, baleset
Hétfőn este történt a halálos gázolás. 
Fotó: MW-illusztráció

A gép vezetője elhajtott a helyszínről, de éjfél után néhány perccel hódmezővásárhelyi otthonából előállították.  A baleset áldozatán nem volt láthatósági mellény, és a kerékpárja nem volt kivilágítva. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság vizsgálja a tragédia körülményeit.

Rövidülnek a nappalok, jobban kell figyelni

A tragédia kapcsán a rendőrség felhívja a figyelmet arra, hogy rövidülnek a nappalok, ősszel egyre többet kell majd szürkületben, sötétben közlekedni. A kerékpárosok szereljék fel szabályosan a biciklitartozékokat, és viseljenek láthatósági mellényt, fényvisszaverő ruhát! A lámpák, a prizmák a biztonságos közlekedés alapkellékei. Ha személyi sérüléssel járó közlekedési balesetet szenvedtek, vagy balesetet okoztak, de sérült nincs, ne hagyják el a helyszínt, azonnal hívják a 112-es segélyhívót!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában