Balul sült el a találka

2024.09.07. 15:09

Se szex, se pénz, átverte az orosházi nő a végegyházi férfit

Kisebb kárt okozó csalás vétsége miatt emelt vádat a Battonyai Járási Ügyészség egy 20 éves, büntetett előéletű, gyomaendrődi illetőségű, de orosházi tartózkodási helyű nővel szemben, aki szexuális szolgáltatás ígéretével csapott be egy végegyházi férfit. Az ügyészség vádiratában pénzbüntetés kiszabására tett indítványt. A nőnek a sértett részére okozott kárt is meg kell majd térítenie a járási ügyészség indítványa alapján.

Nyemcsok László

Forrás: Illusztráció: Shutterstock

A vádirat szerint nő a vádbeli időben egy internetes oldalon hirdetést adott fel, amelyben ellenérték fejében szexuális szolgáltatás nyújtását ígérte. A hirdetésre idén június 30-án egy végegyházi férfi jelentkezett, és telefonon megállapodtak abban, hogy a nő még ugyanezen a napon szexuális szolgáltatás nyújtásával felkeresi a férfit annak végegyházi lakásán.

Szex helyett bukott 350 eurót

A nőt aznap délután egy ismerőse vitte el gépkocsival Végegyházára, akivel úgy egyeztek meg, hogy őt a sértett házától 200 méterre megvárja, majd visszaviszi Orosházára. A nő bement a házba és megbeszélték a sértett férfival, hogy 350 euróért egy éjszakán keresztül szexuális szolgáltatást nyújt a sértettnek és barátjának.

A nő a sértettet átverte, mert esze ágában sem volt a megbeszéltek szerint szexuális szolgáltatást nyújtani. Azt mondta a sértettnek, a rá váró taxisofőrt ki kell fizetnie, ezért a szexpénzt előre elkérte a sértettől. A férfi át is adta a nőnek a 350 eurót, aki ennek átvétele után a sértett lakóházát – ígéretet téve a visszatérésre – elhagyta. Odaszaladt a rá várakozó ismerőse autójához, és visszaindultak Orosházára.

A nő a pénzt a cselekmény elkövetését követő napon forintra váltotta és elköltötte, a sértett részére okozott, közel 140 ezer forintos kárt nem térítette meg.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában