Büszkeség

7 órája

Kiváló eredményeket értek el a Békés vármegyei rendőrök a háromtusa bajnokságon

Budapesten rendezték meg október másodikán az Országos Rendőr Háromtusa Bajnokságot. A versenyen 13 csapat állt rajthoz és izgalmas, fordulatos csatákat vívtak egymással. A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata kiváló eredménnyel zárta az egynapos megmérettetést.

Vincze Attila

A Békés vármegyei rendőrség Facebook-oldalán olvasható beszámoló szerint a rendőrök Göblyös Sándor r. őrnagy vezetésével készültek fel és dicséretes eredményt értek el. Mint írták, hatalmas küzdelemben a Körömi Ferenc r. törzszászlós és Lukoviczki Szilárd r. főtörzsőrmester alkotta páros az előkelő és egyben pontszerző 3. helyet szerezte meg. Az összetett csapatversenyben pedig a Békés VMRFK párosai a pontszerző 4. helyen végeztek.

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata kiváló eredménnyel zárta az egynapos megmérettetést. Fotó: Békés vármegyei rendőrség Facebook-oldala

A csapat tagjai: a főkapitányság Rendészeti Igazgatóságáról Körömi Ferenc r. törzszászlós, Lukoviczki Szilárd r. főtörzsőrmester, és Bábel Tamás r. százados, valamint Borsósné Brád Mónika r. őrmester, aki a Gyula Határrendészeti Kirendeltségen teljesít szolgálatot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában